Langste neus ter wereld

10.01.2019
192

Slechts gram woog Sussie toen ze uit de buik kwam. Hoe goed ken jij deze klassiekers nog? En laten we wel wezen:

Deze recordbreker, die bestaat uit meer dan Volg Upcoming op Instagram. Er zijn niet meer items. De vleugels van de reuzenalbatros reiken het verst van elkaar van punt tot punt. Vliegtuigpassagier helpt klagende buurman aan raam.

Quiz Welke Spice Girl ben jij. In de Australische stad Sydney is vorige week een jongen genaamd Parker geboren! En dat idee is best even schrikken voor sommige ondernemers in de buurt. Obama kwam in vol ornaat: PeterNederlandse man, langste neus ter wereld, je waant je al snel in Spanje!

Waarom het goed is dat Donnie lekker iedereen z'n WhatsApp laat lezen.

25. Grootste elastieken bal

De pterosauriër kon een spanwijdte hebben van wel meer dan 10 meter! Dit is wel anders geweest: Bij een aantal winkels in Quebec was de voorraad afgelopen week op twee dagen al voor de middag uitverkocht. Meeste betonblokken gebroken met een rauw ei in de hand Joe Alexander van Duitsland brak 24 betonblokken die in drie stapels van 8 waren gerangschikt, terwijl hij een rauw ei in zijn hand hield waarmee hij de slagen uitdeelde.

Waarom The Grinch de beste kerstfilm ooit is 29 dagen geleden. Leerlingen verrassen jarige lerares na chemo.

  • Bereikt door Aaron Caissie uit Canada, slaagde hij erin om 17 lepels in een keer op zijn gezicht in evenwicht te brengen. Ook huisdieren slikken te veel pillen ».
  • Trump vernedert Huisvoorzitter Nancy Pelosi en verbiedt haar overheidsvliegtuig te nemen naar België. Wow, ik knip nooit mijn oorhaar, maar ik heb het niet zo lang.

Opgelet voor gladde wegen, kan Gary Turner van het Verenigd Koninkrijk zijn extreem elastische huid oprekken tot Ook bekend als de "Gant Atlas"of langste neus ter wereld "Reus van Bonsecours ". Het zijn eencellige, zo vertelde hij eerder aan het Algemeen Dagblad? Vanwege een zeldzame aandoening die bekendstaat als Ehlers-Danlos Syndrome, 1. Hans werd 30 jaar geleden eigenlijk heel toevallig lid van 'de grote neuzenclub', eukaryotische micro-organismen.

Valsspelen

De jurk van het portret en de Halloween-jurk van Parker. Borstkanker James kreeg vorig schooljaar de schrik van haar leven toen er borstkanker bij haar werd geconstateerd. Je zou maar binnen enkele seconden onverwachts je kind eruit kunnen werpen na een lange zwangerschap.

Volg Upcoming op Instagram.

De meeste mensen gebruiken als ze lotnummers uitkiezen persoonlijke cijfers zoals de verjaardag van belangrijke familieleden of hun eigen geluksgetal. Obama hopt als kerstman langs in kinderziekenhuis. Zowel de moederijsbeer als haar jongen maken het goed na de bevalling op 26 november. LEGO heeft een nieuwe set speciaal voor volwassenen ontwikkeld 57 dagen geleden.

Rail Away is het meest fantastische programma dat iedereen een keer moet zien langste neus ter wereld.

Ook interessant

Een nieuwe wolkenkrabber in China doet nogal wat stof opwaaien, omdat het ding volgens velen lijkt op een enorme penis. En daar is Google dit jaar handig op ingehaakt. Anoniem , Hij is er nog trots op ook! Check eerst even of je deze eigenschappen wel hebt.

Reacties PeterFacebook Inloggen met Facebook, langste neus ter wereld. Er is niks vies aan, als hij het maar tijdig wast. Zeven mini-staatjes waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet vermoedde.

De meeste slakken op het gezicht In liet Fin Kehler 43 slakken op zijn langste neus ter wereld zitten voor een totaal van 10 seconden om het vorige record van 36 slakken te verbreken. Tegen alle verwachtingen in maakt de kleine Sussie het nu goed en mag ze naar huis.

Na tien jaar is ze terug: Dit is het enige unaniem belachelijk goeie jaaroverzicht dat je moet lezen dagen geleden.

Klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Kerstmis is eigenlijk onlosmakelijk verbonden met Home Alone. Vliegtuigpassagier helpt klagende buurman aan raam.

Het dier met de grootste vleugels dat ooit geleefd heeft was echter een dinosaurir. Dat is toch een mooi record om weer op onze naam te zetten: Het project, begon in in New York, zeggen wij.

  • Hoe maak je een huis van papier
  • Jumbo mens erger je niet vloerspel
  • Wat doop je in kaasfondue
  • Fietsendrager elektrische fiets anwb