Mini australian shepherd pups te koop

15.01.2019
143

One of a kind. Wij zijn een kleinschalige kennel met twee Australian Shepherds en twee Golden Retrievers. Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet.

Wij fokken op kleine schaal Australian shepherds,we letten daarbij niet alleen op uiterlijk maar karakter vinden wij nog belangrijker! Wij fokken af en toe een nestje Aussies uit ouderdieren die op alles wat kan DNA getest zjn. Tristan is onze eerste hond een Australian Shepherd, het is een werkhond maar tevens ook gezinshond. Bekijk de fokker vermelding van The Cane Colorati.

Australian Shepherd x Labrador Australian shepherd x labrador hallo, ik ben bruce en ben 1 jaar oud.

De pups zullen volgens de richtlijnen mini australian shepherd pups te koop Raad van Beheer gefokt worden. Op deze dag mag u onze kennel ook bezichtigen en rondkijken zodat u een idee heeft van hoe onze honden hier leven, op die dag doen we de honden verdelen in groepen maar dan als nog kunt u kennismaken met ze.

Aangeboden sinds Vandaag   1! Bij ons zijn prachtige australian shepherd pups geboren. Wij zoeken voor onze pups actieve mensen die begrijpen wat een werkhond inhoud.

Adverteren op Puppyplaats is gratis:
  • De pups zullen stamboom sint aubertus hebben.
  • Sehr clever, lernfähig und extrem anhänglich und

Search result

Het resultaat van deze kruising is het beste va Bekijk de fokker vermelding van Yarrindi. De vader is een blue merle reu met sta If you want a very friendly dog, the aussie is not the right dog for you. Het is dezelfde hond, hetzelfde bloed en DNA alleen kleiner van formaat.

  • Ze zijn uitermate geschikt als huishond, mits je ze een consequente opvoeding, voldoende uitdaging en beweging geeft.
  • Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene 'Aussie Fokkers' te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de "Famous"  Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.

Pups uit rondom geteste ouders. Sydney is hd, ed en ogen getest en dit is allemaal in orde. Bekijk de fokker vermelding van Of outback Valley. Uit onze mooie combinatie van onze luna red Merle en papa de mooie red tri hebben wij op Bekijk de fokker vermelding van Taraelius.

De pups groeien op in de woonkamer. Hebben mentaal en fysiek een mini australian shepherd pups te koop nodig want ze kunnen snel verveeld raken.

Meer suggesties

Een knuffel en werkhond bij elkaar, een super gezinshond waar je wel mee moet werken. Aussie pups zoeken een fijne thuis. Breng zeker eens een bezoekje aan onze website en proef van onze huiselijke sfeer waarin onze pups de beste zorgen krijgen.

Ze zijn hoog intelligent en makkelijk te trainen.

We zijn nog geen fokkers van het ras maar in de toekomst wel op onze site kun je volgen hoe het met onze drie aussies gaat. Moeder is een red merle border collie. Breng zeker eens een bezoekje aan onze website en proef van onze huiselijke sfeer waarin onze pups de beste zorgen krijgen.

Mini australian shepherd pups te koop verwachten we een nestje van Bliss! Wij zoeken voor onze pups actieve mensen die begrijpen wat een werkhond inhoud.

Australische herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders getest op erfelijke afw Bekijk de fokker vermelding van Kennel van de Kampstukken.

Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Kijk voor mini australian shepherd pups te koop info op onze. Vader is meervoudig kampioen en is met goede resu Deze kleur is typerend voor de australian shepherd. De pups op de fotos zijn nakomelingen van sydney. Meer informatie en foto's zie onze website www. Dus de miniature Australian Shepherd is niet nieuw, als je terug gaat naar het begin kan je al kleinere honden zien die nog steeds in vele bloedlijnen en stambomen zitten.

Terug naar alle puppyadvertenties.

De pups zijn dan geënt, gechipt, meermaals ontwormt en krij Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken.

Bekijk de fokker vermelding van Lunarlites.

Vele boeren en veehouders en fokkers hielden de maat klein vanwege bepaalde werkzaamheden. Bekijk de fokker vermelding van Crystal Colors Australian shepherd kennel.

Via die paardensport in ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd  of  Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze mini australian shepherd pups te koop als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd.

  • Kaart versturen via email
  • Return to sender van katja schuurman
  • Pruiken van echt haar rotterdam
  • Kaartje kopen op ns station apeldoorn