De breehoek scherpenzeel kerk

07.03.2019
485

Wanneer u materiaal heeft gespaard kunt u dit inleveren bij: Koepelkerk, Kerkstraat 3 te Renswoude. Ze vertelde van stap tot stap over haar eigen ontmaskering.

Iedereen heel veel succes gewenst! Het waren gezellige en inspirerende avonden met verdieping over elke fase van het huwelijk. De samenkomst in de kerk begint deze keer om Maar we zijn ook nog hard op zoek naar iets volwassener hulp.

De zomervakantie staat voor de deur en dus ook de uitwisseling met de jongeren uit Borla. Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou! Information about Page Insights Data.

Arpad en zijn vrouw naar Scherpenzeel komen. De eerste activiteit is het bumpervoetbal en zal gehouden worden bij de familie Geijtenbeek aan de Hopeseweg 15 te Renswoude, de breehoek scherpenzeel kerk. We gaan de eerste avond terug naar de basis. De zomervakantie staat voor de deur en dus ook de uitwisseling met de jongeren uit Borla.

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Hervormde Gemeente Scherpenzeel May 14 ?

Het is heel mooi om te lezen en te horen hoe realistisch, vrij en waardevol het in de bijbel staat beschreven.

Gebruikers

Alpha-Cursus Zondag 8 juli wordt er bij de uitgangen van de kerk een cadeaubon uitgereikt. Noteer je de datum alvast in je agenda? Het thema dit jaar is: Zes avondjes uit met z'n tweeën waarbij inhoud en sfeer samen op gaan. Dit keer komt Franka Huveneers 41 uit Zaltbommel voor ons spreken.

Hervormde Gemeente Scherpenzeel September 28. Jan en Roelie daarover: Na een gezamenlijke inleiding ga je samen verder met stellingen en vragen die je opschrijft. De toegang is gratis; wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Opgeven kan via de site www.

Contactpersonen

Uitwisseling jongeren uit Borla De zomervakantie staat voor de deur en dus ook de uitwisseling met de jongeren uit Borla. Het waren gezellige en inspirerende avonden met verdieping over elke fase van het huwelijk.

Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Hervormde Gemeente Scherpenzeel November 3 at 1:

Start Premarriage Course Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst. Email or Phone Password Forgot account. Elke avond heeft een thema. De avond is na te luisteren op kerkdienstgemist?

Hervormde Gemeente Scherpenzeel September 28. Heeftt u een matras over of bent u op vakantie en vind u het niet erg dat iemand anders op uw matras slaapt dan kunt u een mailtje sturen of de breehoek scherpenzeel kerk.

Welkom bij Kulturhus de Breehoek

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die willen koken. Gun je dat jezelf of de ander? Start Premarriage Course Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst?

Jullie zijn meer dan welkom. Premarriage Course Investeer in elkaar - Premarriage Course.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht op de website www. Hervormde Gemeente Scherpenzeel June 14. We vragen u om mee te denken wie we deze levens veranderende cursus gunnen. Hervormde Gemeente Scherpenzeel November 29 at Hart voor je huwelijk.

Hervormde Gemeente Scherpenzeel November 8 at 4: Franka maakte ons deelgenoot van haar bevrijding geen elektriciteit stop niet doorgeslagen haar onbewust opgezette maskers van wantrouwen en verharding en van haar maskers van angst, onzekerheid en boosheid die haar persoonlijkheid h.

Hervormde Gemeente Scherpenzeel July 6de breehoek scherpenzeel kerk. Information about Page Insights Data. De de breehoek scherpenzeel kerk activiteit is het bumpervoetbal en zal gehouden worden bij de familie Geijtenbeek aan de Hopeseweg 15 te Renswoude?

Aanmelden Schuif eens aan maaltijd en broodmaaltijd startweekend Vandaag, maandag 24 september , is de laatste dag dat u zich kunt opgeven voor de "Schuif eens aan maaltijd". Wanneer u materiaal heeft gespaard kunt u dit inleveren bij: Noteer je de datum alvast in je agenda?

Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou!

Deze bespreek je dan met zn tween! Start Premarriage Course Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst. We voelen ons geroepen met mensen op weg te gaan.

  • Camping in de ardennen met zwembad
  • Diepste punt indische oceaan
  • De breehoek scherpenzeel kerk
  • Veilig thuis den bosch email