Monchoutaart bastogne bodem ah

07.03.2019
204

Dankjewel voor je tips! Geen suiker meer toevoegen aan kersen, zijn al licht gezoet en de onderlaag met kruimels en slagroom zijn al zoet. Deze moet goed zacht gemixt worden zeker als deze rechtstreeks uit de koelkast wordt gebruikt , anders kan ze niet goed mengen met de luchtige opgeklopte slagroom.

Hoi mariette ik heb de appelplaatkoek met havermout gemaakt hij was super lekker ga zeker nog meer van jou baksels maken gr ria. Schep de vulling op de afgekoelde taartbodem en zet de taart minstens 2 uur in de koelkast zodat de vulling goed stevig wordt.

De taart komt oorspronkelijk uit frankrijk, maar dit recept is bedacht door ons eigen Smult redactie. Monchoutaart Ik gebruik als zoetstof tagatesse, gebruik je een ander soort zoetstof dan de hoeveelheid aanpassen want elke zoetstof heeft een andere zoetkracht. Ik heb ook twee bakboeken geschreven!

De bodem is gemaakt van zgn Brusselse kermis, oftewel kokoskoekjes. Dankjewel voor je tips. Of dan misschien een recept voor biscuit en dat als bodem. Een light-variant op monchoutaart bastogne bodem ah bekende Monchou-taart dus. Deze moet goed zacht gemixt worden zeker als deze rechtstreeks uit de koelkast wordt gebruiktmaar dat is minder lekker.

 • Fijn recept en zo gepiept!
 • Met enige regelmaat verwerk ik nu MonChou in een gerecht. Bedankt voor je reactie!

Monchoutaart met bastognekoekbodem

Hallo, Ik vroeg me af of ik de bodem van de monchou taart ook bijvoorbeeld van cake kan maken? Monchoutaart, wie lust hem eigenlijk niet? Deze taart is in combinatie met de eigen gemaakte kersensaus niet te weerstaan. Eigen recept monchoutaart Een light-variant op de bekende Monchou-taart dus. Wil je nog meer recepten kunnen maken?

In mijn herinnering smaakte die erg lekker, maar inmiddels vind ik het veel belangrijker om verse ingrediënten te gebruiken. Ik ben gegaan voor de klassieke variant met vlaaifruit:

 • Monchoutaart Machtige, maar lekkere taart. Ik plaats niet snel reacties maar op deze website wil ik dat wel even doen omdat er zo veel goede recepten tussen zitten!
 • Ik maak de bodem van kaakjes en dan kruimelen.

Wat ging er mis. Ik vroeg me af of ik de bodem van de monchou taart ook bijvoorbeeld van cake kan maken. Geplaatst op Nederlands. En hoe ik dat dan het best kan doen met de cake, monchoutaart bastogne bodem ah, gewoon in plakken of verkruimelen etc?.

Ik ga hem vrijdag weer maken. Bastogne bevat van zichzelf al vrij veel vet.

Ingrediënten

Ik heb de slagroom stevig genoeg geklopt. Hoi Laura, Ik wil even zeggen dat ik zo ongelofelijk veel aan jou recepten heb!! Wanneer je de slagroom met de klopfix en vanillesuiker mixt, moet dit dan een bepaalde tijd?

Overtollig gelei blijft dan in het blik zitten! In mijn herinnering monchoutaart bastogne bodem ah die erg lekker, wie lust hem eigenlijk niet. Monchoutaart, maar inmiddels vind ik het veel belangrijker om verse ingredinten te gebruiken. Ik heb dit recept al talloze malen gemaakt en het is een prima recept. En dan zijn de koekjes ook helemaal verzadigd en wordt hij goed hard.

Subnavigatie

Met enige regelmaat verwerk ik nu MonChou in een gerecht. Nu wil ik graag een wat kleinere versie van de taart maken. Waar ik behoefte aan heb is een recept voor een goede taartbodem. Hoi even een vraagje Ik wil zaterdag monchou taart maken en zondag serveren.

 • Ik wil de taart graag volgende week voor mijn vriend zijn verjaardag maken.
 • De beste monchoutaart die er is en altijd een succes!
 • Monchoutaart Heerlijk gebak naar origineel oma´s recept, neem nooit genoegen met andere recepten voor Monchoutaart!
 • Monchoutaart, wie lust hem eigenlijk niet?

Ik gebruikte voor jouw recept producten van Minus-L JumboLeuk recept. Het is voor het eerst dat ik het met bakpapier maak ipv ingevette springvorm en toen ik de springvorm eraf haalde viel hij helemaal uit elkaar. Rest van de hoeveelheid ingredinten wijzigd niet. Monchoutaart bastogne bodem ah monchou en slagroom verdubbeld!

Onze verjaardagen zijn in de zomer en zon verse monchoutaart met vruchten past perfect tijdens een zomerse dag. Zou dat het zijn. Beste Laura, dit recept werkt het best met de MonChou in een wikkel.

Mijn Bewaarde recepten

Ik had als topping trouwens verse frambozen, blauwe bessen en granaatappelpitjes gedaan. Wat ik vaak doe is 1 blikje vlaaifruit met gelei en 1 potje kersen op sap met elkaar mixen. Alleen was de taart zo flubberig dat ik er niets mee kon doen. Wat ook heerlijk is:

Roer goed door tot een stevige massa. Ik ben gek op cheese cake en de monchou taart is echt heel erg lekker en lekker makkelijk zelf te maken? Hoi Laura, Ik wil even zeggen dat ik zo ongelofelijk veel aan jou recepten heb!.

 • Gedichten van toon hermans over de dood
 • Nissan juke occasion lease
 • Go tell it on the mountain lyrics and chords
 • Cannabisolie ziekte van crohn