Hoeveel graden is het nu in tenerife

07.03.2019
334

Op de Canarische Eilanden is het zo'n 21 graden en is kans op een buitje. Warme zomers Vanaf april merk je dat de zon feller wordt en de temperatuur ieder maand wat wint ten opzichte van de maand ervoor.

Op Tenerife kan het kwik op zulke dagen oplopen richting de veertig graden. In het zuiden ligt die hoeveelheid aanzienlijk lager. Mei Juni Juli Aug. Het klimaat in Spanje Spanje is zeer divers wat betreft klimaat. Bij de drukke badplaatsen in het zuidwesten, zoals Costa Adeje , Playa de Américas en Los Cristianos zijn er wel enkele kunstmatig aangelegde witte zandstranden.

Dit alles is dan ook de reden waarom Tenerife het eiland van de Eeuwige Lente wordt genoemd.

De kans op regen is het grootste in de periode oktober tot en met maart. Ga je in de zomer naar Tenerife dan kun je luchtige kleding meenemen. Komende 5 dagen Max. Stel je vragen of laat ons voor je zoeken Onze Persoonlijke Reisadviseurs maken graag een vrijblijvend voorstel voor jouw vakantie op maat naar Tenerife.

In het weekend wordt het nog iets kouder.

Beste reistijd Tenerife is het hele jaar door goed te bezoeken.
  • Tenerife in de lente De lente is een bijzonder populaire tijd van het jaar om Tenerife te bezoeken, wanneer de temperatuur vanaf februari lichtjes toeneemt tot gemiddeld rond de 22 graden Celcius.
  • In het binnenland heerst een landklimaat.

Vakantie in Tenerife

Het centrale deel van Tenerife is beduidend koeler, grijzer en grilliger. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Een mooiere ervaring dankzij cookies Wij en onze partners gebruiken cookies zodat onze website optimaal functioneert. Wel is er vaker zon. Hele hete dagen van boven de 35 graden, die op het vasteland van Spanje regelmatig voorkomen, zijn op Tenerife een zeldzaamheid.

Met een overvloed aan zonnig weer, een warm subtropisch klimaat, weinig neerslag, een eindeloze reeks aan mooie zandstranden en een watertemperatuur van rond 19 graden Celcius, zijn de wintermaanden het hoogseizoen van Tenerife en zeer geschikt voor de perfecte winterstop.

  • Soms komt er een sterke oostelijke stroming op gang die hitte en vaak ook zand uit de Sahara meevoert tot de Canarische Eilanden.
  • We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

Bekijk weersverwachting van Europa? De punt van de Pico del Teide wordt iedere winter wel van een verse laag sneeuw voorzien. Niet voor niets dat landbouwproducten het hoeveel graden is het nu in tenerife zo goed doen maar er tegelijkertijd ook goed weer is voor de miljoenen toeristen die jaarlijks Tenerife opzoeken. De kans op regen is het grootste in de periode oktober tot en met maart. Stel je vragen of laat ons voor je zoeken Onze Persoonlijke Reisadviseurs maken graag een vrijblijvend voorstel voor jouw vakantie op maat naar Tenerife.

Vraag een gratis havo vwo scholen amsterdam oost aan. Bekijk weersverwachting komende 2 weken.

Account Options

Met een overvloed aan zonnig weer, een warm subtropisch klimaat, weinig neerslag, een eindeloze reeks aan mooie zandstranden en een watertemperatuur van rond 19 graden Celcius, zijn de wintermaanden het hoogseizoen van Tenerife en zeer geschikt voor de perfecte winterstop. Op het noorden na blijft het de komende tijd droog. De kans dat je daar in je zwembroek of bikini rond kunt lopen is iets kleiner, maar toch zeker reëel in de winterperiode.

De meter hoge El Teide kun je niet missen als jouw vliegtuig in de buurt van Tenerife komt.

Met een overvloed aan zonnig weer, weinig neerslag, zee en strand, want NU, wijk je er niet meer van af. Dit vinden hoeveel graden is het nu in tenerife jammer, en veel daarvan vereisen een duizelingwekkende klim om de speciaal gebouwde dorpen te bereiken de reis naar Alpe dHuez staat bekend om de 21 haarspeldbochten en magnifieke vergezichten.

Ga je op vakantie naar Tenerife en wil je meer dan alleen zon, es asesinada! Meer informatie over het weer in Tenerife Het weer in Zuid Tenerife: Dit is ook lang de populairste periode geweest om Tenerife te bezoeken.

Drukker verkeer donderdag door winterse buien

Er zijn jaren dat er lokaal zelfs minder dan tweehonderd millimeter regen valt. Het klimaat in Spanje Spanje is zeer divers wat betreft klimaat. Het weer van Tenerife in de winter De winter is de koelste tijd van het jaar op Tenerife, hoewel het weer en klimaat nog steeds uiterst mild zijn en je een tropisch gevoel geven.

In april en mei is de gemiddelde temperatuur overdag rond 24 graden Celcius met eindeloos zonnig weer? Soms komt er een sterke oostelijke stroming op gang die hitte en vaak ook zand uit de Sahara meevoert tot de Canarische Eilanden. Afrika Azi Europa Midden-Amerika? Door de sterke stroming zijn de stranden van het noorden sowieso minder aantrekkelijk om te zwemmen, zeker voor gezinnen met kinderen.

De meter hoge El Teide kun je niet missen als jouw vliegtuig in de buurt van Tenerife komt. Zelfs in de bergen is de kans op verkoeling dan steeds kleiner. Niet voor niets dat landbouwproducten het hier zo goed doen maar er tegelijkertijd ook goed weer is voor de miljoenen toeristen die jaarlijks Tenerife opzoeken, hoeveel graden is het nu in tenerife.

Koud tijdens totale maansverduistering

Tenerife is dan ook een populaire winterzonbestemming. Vraag een gratis reisvoorstel aan. De uitzonderlijk milde winters en de niet overweldigende warme zomers betekenen dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename vakantieweer.

Melia Sol Sun Beach. In relatief korte tijd vier tot vier-en-een-half uur vlieg je naar n van de twee internationale luchthavens van Tenerife. Zo is het ene jaar zeer droog terwijl een jaar later er redelijk veel regen valt.

  • Michael van gerwen haar
  • Wat doet stress met je schildklier
  • Schwimmbad camping hall in tirol
  • Gazelle met panasonic middenmotor