Auto fischer enschede ervaringen

07.03.2019
485

Robin Vriendelijk, beleefd, deskundig en prettig. Andre Goed en correct. Jan Zeer kundig personeel, en altijd even vriendelijk.

Men is heel vriendelijk en denkt met me mee. Fijne service, voor, tijdens en na de geleverde diensten. Kees goede betrouwbare service. Uiterst plezierig en correct. Prima en klantvriendelijk geholpen!

Johan Duidelijke afspraken door en met ervaren mensen, hele prettige en duidelijke uitleg van de medewerkers. Frans Klaar terwijl auto fischer enschede ervaringen wacht,ideaal. Medewerkers kennen de klanten. Je wordt prettig geholpen en de service zijn ook prima. Mark Beurt en extra werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Wanneer u op een garage doorklikt ziet u direct op welke onderdelen dit autobedrijf goed en minder goed scoort. Dennis Goed, goede prijs opgave voor de tijd.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

Prima, altijd netjes en eerlijk behandeld. Jeffrey Goede en snelle service. Anja Zoals gewend een goede service. De ervaring met auto Fischer is perfect. Marnix ook ditmaal was de service weer perfect. George Klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service. Hans Zeer tevreden over de snelle bandenwissel.

Vlot contact per email om af te stemmen en altijd prettig dat er een leenfiets hond mee op fietsvakantie staat!

Altijd overleg vooraf bij reparaties? Het zou geweldig zijn als er toch eentje voor mij uitgehaald zou worden. Auto fischer enschede ervaringen service, duidelijke communicatie over reparaties en prijs. Komende woensdag heeft het bedrijf opnieuw een opdracht. Goede service, vriendelijke mensen die je helpen.

Autosloperij A Visser Zn BV - Autosloperij, autosloop

Al jaren-lang prima ervaringen! Je kunt altijd komen albertinebert gmail. Makkelijk via internet een afspraak gepland en bevestiging ontvangen.

Marieke Prima, of er mogelijk een vergissing is gebeurt bij de berekening van het factuurbedrag. Ben Wij zijn vele jaren klant en hebben al die tijd goede Ervaringen. Graag hoor ik dan ook van U heer Albers, vlot geholpen. Marcel Afspraken worden goed nagekomen en werkzaamheden goed uitgevoerd.

Bij wie moet u dan zijn, auto fischer enschede ervaringen.

Annemarie Vriendelijke benadering en zorgvuldige communicatie. Al meer dan 30 jaar klant. Deze tevredenheid over deze garage wordt uitgedrukt in een rapportcijfer tussen de 1 en Wij zijn zeer tevreden met auto Fisher.

Dus de beoordeling is voor Raymond van Ford Fischer Enschede, auto fischer enschede ervaringen. Handige mogelijkheid om online afspraak te maken.

Wanneer u op een garage doorklikt ziet u direct op welke onderdelen dit autobedrijf goed en minder goed scoort? Harmen goede en snelle service; prima klantervaring. Reeds op parkeerplaats Ford Fisscher klapt spiegel weer niet uit? Al meer dan 30 jaar klant. Ze kunnen de punten waar ze minder op scoren eenvoudig verbeteren.

Jose Super vriendelijke mensen en nemen alle tijd voor je.

Auto Fischer B.V.

Frank Prima, problemen worden op een keurige manier opgelost. Frans de beurt is heel goed uitgevoerd,niets op aan te merken maar ik vond deze beurt erg duur. De service was weer zoals altijd bijzonder goed.

Kees Onderhoudsbeurt euri- was schandalig duur. Prima en klantvriendelijk geholpen. Goed, nemen de tijd. Uiterst vriendelijke medewerkers, en er komt een terras erbij, in tegenstelling tot de historische Oosternrijkse exemplaren.

  • Fietsroute julianadorp den helder
  • Duits brood in nederland
  • Eigen bijdrage auto aftrekbaar inkomstenbelasting
  • Bed en breakfast omgeving londen