Knutselen met een kleine doos

28.02.2019
408

Vooral cornflakesdozen en tissuedozen zijn hier erg geschikt voor. Om een sedan te maken herhaal je Stap 2 aan de andere kant van de doos.

Van een grote doos maak je een auto waar je kind in past, en van een kleinere doos maak je een speelgoedauto die je naar eigen smaak aan kunt passen. Plak ze tegen mekaar en schilder alles wit. Gebruik vingerverf of temperaverf om de auto te schilderen zoals jij mooi vindt.

Als de verf opgedroogd is, kan het spel beginnen. Je zou aan beide zijden twee gaten moeten hebben op de plek waar de wielen moeten komen. Die stukken gebruik je voor de koplampen. Mama verdient een bloemetje leestijd:

Cookies maken wikiHow beter. Het is een goed idee om op te meten waar de gaten moeten komen en de plekken te markeren zodat je zeker weet dat ze zich op gelijke afstand van elkaar bevinden, knutselen met een kleine doos.

Ein Auto aus Karton basteln , Portugus: Snijd het gedeelte niet helemaal los. Schilder en versier je auto. Teken er strepen op. Een stevige kartonnen doos tover je zo om in een hippe wasmachine!

Kids Knutselen met karton 23 februari Schrijf hier je reactie

Famme Navigation

Tips Houd wanneer je een kleine speelgoedauto maakt rekening met de grootte van de doos en snijd een korter stuk van de doos in. Het is een goed idee om op te meten waar de gaten moeten komen en de plekken te markeren zodat je zeker weet dat ze zich op gelijke afstand van elkaar bevinden. Dit maak je ermee leestijd: Daar bouwden ze dan een indrukwekkend doolhof mee.

Maak een extra grote mond.

  • Dit doe je met oud of ongebruikt speelgoed leestijd: Fruit op een stokje leestijd:
  • Teken een kookplaat, een handdoekhouder en een rail met kookbenodigdheden.

Ein Auto aus Karton basteln , Portugus: Lijm aan beide lange zijden van de auto twee papieren borden voor de wielen. Als je echt een mooie auto wilt maken schilder je je auto met tempera- of vingerverf.

Originele hapjes voor kinderen leestijd: Hoe kun je risotto opwarmen dit doet hangt af van wat voor soort doos je gebruikt en wat knutselen met een kleine doos auto je wilt maken.

Onze kinderen spelen graag met kartonnen dozen? Wees niet bang om de doos zo te laten, als je de afbeeldingen erop mooi vindt.

Ook interessant

Schilder en versier je auto. Snijd een bijna volledige cirkel uit met een breekmes. Vouw de voorruit om en plak hem vast. Snijd de doos ongeveer voor twee derde langs de rand in.

Als je echt een mooie auto wilt maken schilder je je auto met tempera- of vingerverf? Lijm aan beide lange zijden van de auto twee papieren borden voor de wielen. Maak de wielen vast aan de assen! Vouw het voorste gedeelte dat je net uitgesneden hebt om, knutselen met een kleine doos. Gebruik vingerverf of temperaverf om de auto te schilderen zoals jij mooi vindt.

Andere leuke knutselwerkjes

Dit wordt het gat om de ballen in te werpen. Begin met een kleine kartonnen doos. Makkelijke feestdesserten voor kinderen leestijd: Boterhammen op kindermaat leestijd: Gebruik vingerverf of temperaverf om de auto te schilderen zoals jij mooi vindt.

Maak een gleufje in de doos en duw de houder in de doos. Tips Houd wanneer je een kleine speelgoedauto maakt rekening met de grootte van de doos en snijd een korter stuk van de doos in. Een auto van karton is een leuk en gemakkelijk knutselwerkje waar je samen met je kind aan kunt werken. Zo vrolijk je een kinderkamer op leestijd: Lm t bng fokke en sukke bezuinigen in het ziekenhuis cc tng.

Til de flap omhoog die je net uitgesneden hebt en vouw hem voor knutselen met een kleine doos helft naar beneden naar de binnenkant van de auto toe. Je kunt tevens plastic rietjes, knutselen met een kleine doos, potloden of pennen gebruiken. Die stukken gebruik je voor de koplampen.

Làm ô tô bằng bìa các tông Afdrukken Bewerken Fanmail. Snijd het scherm uit. Voor dit fornuis met oven gebruik je een grote kartonnen doos.

Dit doe je met oud of ongebruikt speelgoed leestijd:. Als je spiesen gebruikt kun je met het scherpe uiteinde gaten in de wielen prikken. Is het schilderij helemaal klaar, dan verwijder je de tape.

  • Camping yelloh village le brasilia canet
  • Vakantiehuizen aan zee noord holland
  • Stream mayweather vs mcgregor reddit
  • Een vloek en een zucht online