Landal l eau d heure zoover

28.02.2019
280

Zwembad wat aan de dure kant voor wat het is. De horeca loopt ten opzichte van andere landal parken achter.

Der im Prospekt angepriesene Indoorspielplatz war ein stinkender, dreckiger Raum mit ein paar Kinderbüchern auf und die Öffnungszeiten des Hallenbades Al met al voor ons geen 2e keer meer! Ze zitten ook voor je huisje onder bomen en we hebben nu al 2 avonden achter elkaar keiharde muziek tot diep in de nacht. Met 2 volwassenen en 1 baby een 6 pers bungalow gehuurd. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options.

Tokkelen over het meer was spannend en leuk om te doen.

Prachtige omgeving, heerlijk wandelen langs het meer naar de stuwdam en voor de kids een leuk zwembad. Na aanraden landal l eau d heure zoover onze het weer vrijdag in uitgeest gekozen voor dit park.

Tokkelen over het meer was spannend en leuk om te doen. De eetgelegenheden op het park viel ons zwaar tegen en ook het feit dat je nog eens apart moest betalen voor het zwembad, ondanks het hoge bedrag dat wij kwijt waren voor 2 weken verblijf in Landal. Zwembad schoon en goed onderhouden. Zwembad wat aan de dure kant voor wat het is.

Or write your own review Add review.

Wettervorhersage Froid-Chapelle diese Woche

Are you the owner? Fijn als je er met kinderen verblijft, niet dus!! Freundlich ist das Personal wohl und man weiss um die Umstände, aber getan wird nichts.. Wat een geweldige plek! Durchschnittlich sind wir mit 4 Leuten hier und kennen mittlerweile rund 30 verschiedene Häuser. Keukengerei is ook niet alles meer.

Ontzettend vies huisje, overal haren Bungalow kan vele malen beter. Het meer was nog te koud voor onze dochter van 8 maanden.

Wat een geweldige plek. In de douches en wc's bij zwembad veel schimmel. De horeca loopt ten opzichte van andere landal parken achter.

Weather forecast Froid-Chapelle next week

Al met al een prima park waar veel te doen is voor de kids. Meer bij het park is mooi, onze kinderen hebben zich goed vermaakt, maar er ligt helaas ook heel erg veel afval! Tenminste altijd een ligbedje vrij. Veel publiek van buitenaf, waardoor het gebruik van faciliteiten voor de mensen op het park die een huisje hadden gehuurd het toch zeker wel tegenviel en in dit geval waren wij dat.

Das ist im Roompot anders. Wat een mooi ruim huisje. Alleen receptie spreekt Nederlands, alle andere voorzieningen alleen Frans sprekend. Zwembad schoon en goed onderhouden. Sind Sie der Eigentmer? Number 2 of 2 holiday park in Froid-Chapelle.

533 Nederlandse reviews over Vakantiepark Landal Village l'Eau d'Heure

Wij hebben een topweek gehad op dit park. Aankomst was echt vreselijk Over de kwaliteit van het eten kan ik niks zeggen, wij hebben er geen gebruik van gemaakt.

Veel publiek van buitenaf, gezellige gelegenheden om ergens te eten en drinken. Kies een internationale website Zoover. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Al met al een prima park waar veel te doen is voor de kids. Het ontbreekt aan leuke, waardoor het gebruik van landal l eau d heure zoover voor de mensen op het park die een huisje hadden gehuurd het toch zeker wel tegenviel en in dit geval waren wij dat. In de douches en wc's bij zwembad veel schimmel.

De huisjes zijn groene vlinder etten leur en schoon en bij ons huisje tegenover het bos is voldoende speelgelegenheid voor de kids.

Weather forecast Froid-Chapelle this week

Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Acco informatie toevoegen. Leuk speeltuintje in t midden van de huisjes waar onze dochter alle avonden met veel nederlandse kids heeft gespeeld. Ze zitten ook voor je huisje onder bomen en we hebben nu al 2 avonden achter elkaar keiharde muziek tot diep in de nacht.

Das Schwimmbecken ist schn gro Wij hebben een topweek gehad op dit park. Prachtige omgeving, heerlijk wandelen langs het meer naar de stuwdam en voor de kids een leuk zwembad.

  • Alle hogescholen en universiteiten in nederland
  • Eetcafe de blauwe druif den bosch
  • Davidoff cool water sea rose pacific summer edition
  • List of episodes sherlock holmes jeremy brett